Hotel Auberge `s Gravenhof, rustpunt in de Voerstreek

Auberge ’s Gravenhof ligt in het mooie ’s-Gravenvoeren, één van de zes dorpen die tezamen de gemeente Voeren vormen, in Nederland beter bekend als de Voerstreek.

Ingeklemd tussen het Zuid-Limburgse Heuvelland en de Ardennen is de Voerstreek een gebied dat geografisch en historisch gezien een unieke positie inneemt. Een golvende omgeving met een wonderschone natuur van dalen en plateaus, loofbossen en welig tierende mispel, kamperfoelie en klimop waar het roodstaartje na een krakend begin zijn melodieuze lied inzet. De gelukkige wandelaar kan nog wel eens op een beduchte ree of vos stuiten. 

Te midden van het glooiende landschap en tal van kastelen en hoeven ligt Auberge ’s Gravenhof, ons charmante hotel met 11 comfortabele hotelsuites en -kamers, te reserveren voor een weekendverblijf of voor een paar daagjes weg. 

Er is genoeg te doen op recreatief gebied in de Voerstreek. Van fietsen, E-bikes to go, scooters, wandelen en zwemmen tot het bezoeken van ambachtelijke bedrijven en attracties. Ook op culinair gebied heeft de Voerstreek genoeg te bieden.

 
Voor méér toeristische informatie over ’s-Gravenvoeren en de Voerstreek verwijzen wij u naar de onderstaande websites. 
 

 

Auberge `s Gravenhof in beeld

De onderstaande foto’s van Auberge ’s Gravenhof geven u een goede indruk van onze historische hoeve, de 11 hotelsuites/-kamers en de omgeving.

Wat u ziet is onder meer ons boerenontbijtbuffet met verse jus d’orange en kakelverse eieren, kaas, vleeswaren en versgebakken broodjes. Kijk ook eens naar onze intieme ontbijtzaal, de entree naar onze hoeve en het binnenhof en enkele impressies van de prachtomgeving.